DOSAR RADIOCULTURA
Cultura în Europa
DOSAR RADIOCULTURA
Presa online - acces gratuit sau plătit?
ACASA
EVENIMENTE (multimedia)
DOSARE SI INTERVIURI
CRONICI
ACTUALITATE (arhiva)
STIRI CULTURALE
ARHIVA STIRI CULTURALE
CONCURSURI
PROGRAM RRC
EMISIUNI RRC
FRECVENTE RRC
CONTACT
PARTENERI
 
Ateliere neconvenţionale şi teatru experimental �n Bucureşti
Program TV

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gala Radio Romania Cultural 2011

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gala Radio Romania Cultural 2010

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gala Radio Romania Cultural 2009

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gala Radio Romania Cultural 2008
NRV
Dimineatacrossover
Culturanet
Timpulprezent
Dupa 20 de ani
StoryMania Teme Deschise Cartile Seherezadei Proba De Cultura Planeta Radio Dosarele Integrarii Europene Lumea n care vom trai Stiinta la ea acasa Pro Natura A sti pentru a trai Pagini de istorie Izvoare de filosofie Cafeneaua De Stiinta Zona Independenta


  • Ati ascultat
  • Ascultati acum
  • Urmeaza
  • Bloguri
09.00 - 09.05
Alternative • Realizator Mirela Nicolae

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
09.05 - 10.00
Dimineata crossover • Realizator Maria Balabas

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
10.00 - 10.05
Stiri culturale

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
Nobel

www.nobel.radiocultura.ro

Unicul site românesc dedicat Premiilor Nobel, ce dispune de o foarte bogată arhivă de documente audio: interviuri realizate în exclusivitate cu laureaţii şi cu organizatorii evenimentului în chiar zilele decernării premiilor, impresii din Săptămâna Nobel, jurnale de călătorie ale realizatoarei Corina Negrea – şi multe altele.
NRV

www.nrv.radiocultura.ro

Compus mai ales din editoriale si cronici, blogul emisiunii Noua revista vorbita incearca, la fel ca emisiunea, sa trateze literatura din perspectiva zilelor noastre, relaxat, privind cartile si autorii in ochi si tinind seama de industria care functioneaza astazi in jurul cartilor.
Dimineata crossover

www.dimineatacrossover.radiocultura.ro

...traversez strada. Pe lângă mine trec oameni şi lucruri..... mă surprind înclinând respectuos capul când către Beatles, când către Abba, imediat Tricky şi, culmea?!?! James Brown.... Batman.... bună dimineaţa, Bonobo. Ce mai faceţi doamnă Tori Amos? Vă mai întâlniţi cu doamna Sarah Vaughan? Numai când ascultăm împreună Taraful haiducilor..... nu ştiam că vă place.... Dintr-o linie de zebră îmi zâmbeşte o oglindă. Mă uit mai atent, era o pistă de skateri. Ducea către rafturi pline cu discuri. Celebre sau nu.... interesante!?! Discurile stau cuminţi pe rafturile celor „patru zări”: unele vin din Londra, altele din Amsterdam, cele mai şic din Paris şi cele mai punk din Berlin. Se mută dintr-un loc într-altul, se mixează între ele, traversează străzi culturale şi para-culturale, post-culturale şi urban-culturale... pe stradă.
... mi se părea atunci că şi ele ca şi mine (ca şi voi?!?!!!!) trăiesc o stare continuă de dimineaţă. Crossover.
Culturanet

www.culturanet.radiocultura.ro

Cultura.net este prima emisiune despre cultura internetului de la Radio România Cultural. Este realizată de Cătălin Sturza şi e difuzată în fiecare vineri, de la 11.30 la 12.00. Pe blogul Cultura.net veţi afla care sunt invitaţii emisiunilor următoare, veţi descoperi ştiri, podcast-uri şi comentarii.
Timpulprezent

www.timpulprezent.radiocultura.ro

De discutat, se discuta la Timpul prezent, zilnic, intre 11.30 si 12.00. Aici se comenteaza, se dezbat, se analizeaza subiectele din emisiune, se fac propuneri si recomandari, se critica.
Dupa 20 de ani

www.dupa20deani.radiocultura.ro

Ce-ar fi devenit toţi cei care n-au în comun decât momentul 1989 dacă n-ar fi existat 1989?... nu vom şti niciodată – dar ştim ce-au devenit.
StoryMania

www.storymania.radiocultura.ro

De ce StoryMania? Pentru că ne place să spunem poveşti. Pentru că există suficienţi oameni care oricum narează, radiogenic şi colorat, fără pretenţii de omniscienţă sau de exhaustivitate, poveşti cărora m-am gândit că le-ar sta bine într-un volum virtual, cu semnături multiple, publicat în eter...
Teme deschise

www.temedeschise.radiocultura.ro

Temele deschise, emisiune şi blog realizate de Marina Baconschi, decupează aspecte de viaţă culturală, mass-media, religie şi viaţa cetăţii.
Cartile Seherezadei

www.cartileseherezadei.radiocultura.ro

La Radio Romania Cultural, de luni pana vineri, la ora 15, se citesc "Cartile Seherezadei". Emisiunea, realizata de actrita Adriana Mocca, s-a nascut din placerea de a impartasi cu cei carora nu le mai citeste nimeni un fragment dintr-un text important, proza, filozofie, teatru, eseu, psihologie, poezie, proaspat tradus sau citit demult si uitat.
Zona Independentă

www.zonaindependenta.radiocultura.ro

Nu au carte de muncă, nici salariu fix. Uneori nu câştigă nimic de pe urma muncii lor. Sunt ocoliţi de premii şi nu apar la televizor. Li se spune artişti independenţi. Sunt încadraţi la categoria underground sau indie sau off. Cu ei vă dăm întâlnire în Zona independentă, în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Radio Romania Cultural. O emisiune de Robert Bălan.

6 mai 2011

„Pentru cine, cartea de ştiinţă?”
Radio România Cultural şi Dalles Revolution invită publicul, astăzi, la o dezbatere cu titlul „Pentru cine, cartea de ştiinţă?”, eveniment care va avea loc în cadrul Târgului Kilipirim de la galeria Dalles din Bucureşti. Editori de carte de ştiinţă prezenţi la Kilipirim vor discuta despre piaţa de carte de ştiinţă din România, despre evoluţia şi dificultăţile acesteia dar şi despre nevoia de carte de ştiinţă. Dezbaterea, moderată de Corina Negrea, va fi transmisă pe Postul Radio România Cultural între orele 10 și 5 minute și 11,00, în cadrul emisiunii „Texte şi pretexte”, realizată de Răzvan Dolea şi Valentin Protopopescu.

Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca se redeschide publicului cu proiecţia filmului "Ursul"
Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca se redeschide publicului, astăzi, cu proiecţia de gală a filmului "Ursul", în regia lui Dan Chişu, peliculă a cărei coloană sonoră este semnată de Goran Bregović. Spectacolul va avea loc, de la ora 20.00, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Regizorul Dan Chişu şi protagonista Magda Catone vor fi prezenţi la eveniment pentru a răspunde întrebărilor publicului. "Ursul" este un road-movie plasat în România anilor 90. Noul director al circului de stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs - bătrân şi pe moarte - unui vânător german. Mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din "Ursul" o comedie spumoasă.

„Rebecca” – premieră la Teatrul Național de Operetă din București
„Rebecca”, una dintre cele mai de succes productii semnate de echipa Sylvester Levay – Michael Kunze, laureati ai premiului Grammy si creatori ai celebrelor productii „Mozart!”, „Elisabeth” si „Marie Antoinette”, va avea premiera la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, mâine și duminică, la ora 19.00, in regia lui Attila Béres. Realizat in colaborare cu Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta, spectacolul are la baza povestea romanului omonim scris de Daphne du Maurier in 1938, care a facut-o pe autoarea engleza una dintre cele mai celebre scriitoare ale vremii. Ca si alte lucrari ale autoarei, precum „Jamaica Inn” sau „Birds”, „Rebecca” a fost adaptata pentru marele ecran de catre regizorul castigator al Premiului Oscar, Afred Hitchcock, devenind una dintre cele mai cunoscute productii ale acestuia. Musicalul a fost prezentat in premiera la Viena, la Raimund Theater, pe 28 septembrie 2006, in regia lui Francesca Zambello, si a devenit in scurt timp un succes international, jucandu-se cu casa inchisa pentru mai bine de trei ani consecutiv.

Festivalul internaţional de foarte scurt metraj 'Tres Courts', prima dată la Sibiu
A 13-a ediţie a festivalului de foarte scurt metraj 'Tres Courts' va avea loc, de astăzi și până pe 8 mai, în localităţi din Franţa şi România. La noi în țară, festivalul va fi prezent în premieră la Sibiu, cu proiecţii la Centrul Cultural Habitus, situat sub Biserica Catolică din centrul oraşului, unde intrarea va fi liberă. Unic în lume, acest festival promovează filmele de foarte scurt metraj, de maxim 3 minute, realizate de profesionişti confirmaţi sau de talente încă nedescoperite, uneori cu mijloace derizorii. Aceasta nu îl împiedică însă să fie un eveniment mondial inovator, care aduce în atenţia publicului numeroase tinere talente şi promovează diversitatea culturală, de la Paris la Singapore, trecând prin Cluj-Napoca, Rio, Tel Aviv şi Ramallah. Proiecţiile de la Sibiu se adresează tuturor vârstelor, incluzând şi filme pentru copii. Organizatorii evenimentului sunt Centrul Cultural Francez din Cluj-Napoca si Institutul European pentru Itinerarii Culturale.

Expoziţie Victor Man – Dan Perjovschi la Kunsthalle Lingen
La Berlin va fi vernisată, astăzi, expoziţia „The Painting, The Drawings and Other Objects and Situations“, semnată de doi dintre mai apreciaţi artişti români, Victor Man şi Dan Perjovschi. Expoziţia este organizată de Asociaţia Kunsthalle Lingen şi Societatea Overbeck, cu sprijinul Institutului Cultural Român „Titu Maiorescu“ din Berlin. Victor Man si Dan Perjovschi expun pentru prima dată împreună - două abordări artistice ale aceleiaşi tematici, a schimbărilor sociale şi politice apărute odată cu deschiderea graniţelor Europei de Est, şi implicit cu nevoia de adaptare la noua economie de piaţă. Dan Perjovschi desenează pe suprafeţe mari, direct pe pereţii expoziţiei ceea ce Victor Man exprimă prin intermediul picturii, al obiectelor şi al instalaţiilor: transformarea unei ţări fost socialiste într-o democraţie capitalistă.

'Grigore Leşe şi ultimele horitoare', mâine, la Sala Radio
Un căutător neobosit al folclorului adevărat şi promotor al valorilor autentice tradiţionale vine cu spectacolul 'Grigore Leşe şi ultimele horitoare', mâine, de la ora 20,00, la Sala Radio din Bucureşti. Artistul va urca pe scenă însoţit de femei din diferite zone folclorice, cu poveşti dintre cele mai frumoase. Măricuţa din Suciu de Sus este o femeie-păstor, care vine pe scenă cu fluierul cu care îmblânzeşte animalele şi cu singura horă pe care o ştie cu vocea. Din Ţara Lăpuşului vin femei bătrâne, care horesc din grumaz, ultimele care mai ştiu acest obicei. O altă invitată a lui Grigore Leșe este ucraineanca Maria, o pată de culoare, având o voce foarte specială şi un fel de a cânta plin de voioşie. Biletele pentru concertul de mâine, cu preţuri cuprinse între 60 şi 100 de lei, sunt disponibile exclusiv prin Reţeaua Eventim și la casa Sălii Radio.

Serile Copiilor la TNO continuă
Atelierele de creatie „Serile Copiilor” continuă, în luna mai, la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, oferindu-le celor mici o serie de activitati educative si creative. Parintii sunt din nou invitati sa vina la teatru insotiti de copii, care pot participa, pe durata spectacolelor, la atelierele coordonate de artisti. „Serile Copiilor” sunt destinate micuților cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul acestora la diverse maniere de exprimare artistica, urmarind sa le stimuleze creativitatea si fantezia. Primul atelier al acestei luni are loc, mâine, de la ora 19,00, în timpul premierei spectacolului „Rebecca”. Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.

Balerinul Operei Naționale București, Valentin Stoica, debutează în “Frumoasa din pădurea adormită”
Publicul Operei Naţionale Bucureşti este invitat să asiste, joi 12 mai, de la ora 19,00, la o reprezentaţie specială a unuia dintre cele mai cunoscute spectacole din repertoriul baletului clasic: „Frumoasa din pădurea adormită”, prilej pentru cei care nu l-au aplaudat încă pe tânărul solist VALENTIN STOICA să îl admire în debut în rolul prinţului Desiré. La doar 23 de ani, Valentin Stoica a fost deja apreciat de iubitorii de balet şi de critica de specialitate pentru paleta diversă de roluri interpretate, atât partituri importante ale baletului clasic cum ar fi ”Lacul Lebedelor”, ”Giselle”, ”Spărgătorul de nuci” şi ”Corsarul”, cât şi roluri în producţii de balet neoclasic sau contemporan. Rolul pe care îl va interpreta va pune în valoare atât pregătirea tehnică de nivel înalt, cât şi talentul dramatic al tânărului balerin. Partenera acestuia va fi solista Operei, Cristina Dijmaru, în rolul prinţei Aurora. Coregrafia spectacolului este semnată de Alexa Mezincescu, după versiunea clasică creată de Marius Petipa.

Al treilea concert din cadrul turneului “George Enescu în Italia”
La Auditorium Rai din Torino va avea loc, mâine, începând cu ora 20.30, cel de-al treilea concert din cadrul turneului “George Enescu în Italia”, dedicat aniversării a 130 de ani de la naşterea marelui violonist, compozitor şi dirijor. Soliştii concertului vor fi violonistul Gabriel Croitoru, câştigătorul dreptului de folosinţă a viorii Guarnieri ce a aparţinut lui George Enescu şi pianistul Karim Said, câştigătorul primei burse oferite de Societatea Enescu şi Institutul Cultural Român de la Londra, în parteneriat cu Royal Academy of Music. Turneul „George Enescu” în Italia se desfăşoară pe parcursul acestui an în patru oraşe - Veneţia, Verona, Torino şi Roma - şi beneficiază de sprijinul Institutului Cultural Român.

S-a furat o bombă de Ion Popescu-Gopo deschide Festivalul Cortina de Celuloid
Institutul Cultural Român din Londra deschide, astăzi, Festivalul Cortina de Celuloid, la Riverside Studios, cu filmul S-a furat o bombă, în regia marelui Ion Popescu-Gopo. Festivalul include 11 filme europene de spionaj care prezintă o perspectivă inedită asupra Europei din perioada Războiului Rece. Proiectul a fost iniţiat de Institutul Goethe în colaborare cu reţeaua EUNIC a institutelor culturale europene la Londra şi Berlin, cu sprijinul Comisiei Europene în Marea Britanie. Comedia S-a furat o bombă de Ion Popescu-Gopo a anticipat apogeul polarizării Est-Vest încă din 1961, anul construcţiei Zidului Berlinului. Cu o distribuţie încluzând nume de prestigiu precum Iurie Darie, Emil Botta şi Geo Saizescu, filmul este o parodie acidă, fără dialog, în care un anti-erou inocent, cu valenţe hitchcockiene, întruchipează impotenţa birocratică şi frica permanentă a bombei, devenită o alegorie a puterii din umbră.

Jocuri de percuţie şi vibraţie, astăzi, la Sala Radio
Intensitate, vibraţie, ritm – acestea şi nu numai sunt elementele concertului susţinut, astăzi, de la ora 19,00, de Orchestra Naţională Radio. Evenimentul va beneficia de participarea solistului Alexandru Anastasiu, percuţie, şi a dirijorului Gerd Schaller. Programul serii cuprinde Uvertura operei Rienzi de Richard Wagner, Concertul pentru vibrafon şi orchestră de Ney Rosauro şi Simfonia a III-a în mi bemol major, Eroica op. 55 de L. van Beethoven. Doctorand al Universităţii Naţionale de Muzică, Alexandru Anastasiu a activat în orchestre simfonice, grupuri de muzică de cameră, ansamblul GAME, iar ca solist a performat concerte care s-au bucurat de aprecierea publicului şi a criticii. Dirijorul Gerd Schaller este un artist complex, cu un repertoriu divers, simfonic, vocal-simfonic şi de operă. Este preocupat de redescoperirea unor opere mai rar puse în scenă şi repunerea lor în circuitul actual.

Buzău: Ediţia a opta a festivalului 'VEDETEATRUL' începe pe 14 mai
Cea de-a opta ediţie a festivalului 'VEDETEATRUL' se va desfăşura, în perioada 14 - 21 mai, la Buzău, la manifestare anunţându-şi deja prezenţa şapte trupe profesioniste. La ediţia din acest an vor participa teatrele Odeon, Nottara, Teatrul de Comedie, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Luni, ACT şi Teatrul 'George Ciprian' din Buzău. Secţiunea oficială a festivalului se va deschide, sâmbătă, 14 mai, cu spectacolul Teatrului Odeon - 'Natură moartă cu nepot obez', de Ion Sapdaru, în regia lui Eugen Făt. Pe 21 mai, va avea loc festivitatea de premiere. Secţiunea 'Vedeta de mâine' se va desfăşura la Cafeneaua artiştilor, în parteneriat cu Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică 'I. L.Caragiale'. De asemenea, secţiunea 'Bucuria ochiului din ureche' are ca partener Teatrul Naţional Radiofonic.

Filmul "Morgen", de Marian Crişan, în competiţia festivalului IndieLisboa 2011
Pelicula "Morgen", de Marian Crişan, a fost selectată în competiţia internaţională de lungmetraje a Festivalului Internaţional de Film Independent de la Lisabona, care se desfăşoară în perioada 5 - 15 mai, informează Institutul Cultural Român din capitala portugheză. La cea de-a opta ediţie a festivalului, cinematografia românească va fi reprezentată de trei producţii, la trei secţiuni diferite: "Morgen", de Marian Crişan, inclus în competiţia internaţională - lungmetraje, "Silent River", de Anca Miruna Lăzărescu, inclus în competiţia de scurtmetraje, şi "Lubaben", de Eva Pervolovici, selecţionat în secţiunea Pulsar do Mundo. Debutul în lungmetraj al lui Marian Crişan, "Morgen", spune povestea unui bărbat – Nelu, care trăieşte la graniţa româno-ungară şi care, într-o zi, "pescuieşte" un emigrant ilegal turc. Acesta îi oferă lui Nelu bani pentru a-l ajuta să treacă ilegal prin România. Fără să înţeleagă exact ce vrea să îi comunice emigrantul, Nelu ia banii şi îi promite că îl va ajuta să treacă graniţa "mâine" - "morgen", în limba germană.

Gabriela Adameşteanu, între mari scriitori europeni, la Amsterdam
Scriitoarea Gabriela Adameşteanu va participa, pe data de 11 mai, la Noaptea Literaturii Europene, care se va desfășura la Biblioteca Publică din Amsterdam. La eveniment vor participa şase autori europeni din Franţa, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania şi Ungaria. ICR susţine prezenţa scriitoarei Gabriela Adameşteanu, considerată cea mai tradusă autoare din literatura română contemporană, aceasta urmând să participe la o masă rotundă moderată de Margot Dijkgraaf, un important critic literar olandez. Gabriela Adameşteanu este cunoscută cititorilor din afara granițelor datorită traducerilor apărute în Franţa, Spania, Statele Unite, Italia, Ungaria, Israel, Germania, Bulgaria, Rusia, Estonia, Polonia și Olanda. Noaptea Literaturii Europene la Amsterdam se înscrie în seria manifestărilor literare care au loc simultan în mai multe capitale în ziua de 11 mai, pentru a pune în lumină valoroşi scriitori europeni.

Proiectele care reprezintă România la Bienala de Artă de la Veneţia 2011, prezentate la Roma
Cele două proiecte care reprezintă România la Bienala de Artă de la Veneţia 2011 vor fi prezentate, în avanpremieră, duminică, în cadrul târgului de artă contemporană "Roma. The road to contemporary art", informează Institutul Cultural Român. Cele două proiecte sunt "Performing History", realizat pentru Pavilionul naţional al României de la "Giardini di Castello" de artiştii Ion Grigorescu, Anetta Mona Chisa şi Lucia Tkacova, şi "Romanian Cultural Resolution - documentary", realizat pentru Noua Galerie a Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistă de la Veneţia. "Performing History"stabileşte un dialog transgeneraţional pe ideea de artă ca performare alternativă, nelimitată şi obstinată a istoriei. "Romanian Cultural Resolution - documentary" îşi propune să investigheze contextul artistic din România contemporană. Bienala de Artă de la Veneţia este unul dintre cele mai importante evenimente de gen la nivel internaţional. Tema celei de-a 54-a ediţii, care se va desfăşura între 4 iunie şi 27 noiembrie, este "ILLUMInations".

'Grigore Leşe şi ultimele horitoare', mâine, la Sala Radio
Un căutător neobosit al folclorului adevărat şi promotor al valorilor autentice tradiţionale vine cu spectacolul 'Grigore Leşe şi ultimele horitoare', mâine, de la ora 20,00, la Sala Radio din Bucureşti. Artistul va urca pe scenă însoţit de femei din diferite zone folclorice, cu poveşti dintre cele mai frumoase. Măricuţa din Suciu de Sus este o femeie-păstor, care vine pe scenă cu fluierul cu care îmblânzeşte animalele şi cu singura horă pe care o ştie cu vocea. Din Ţara Lăpuşului vin femei bătrâne, care horesc din grumaz, ultimele care mai ştiu acest obicei. O altă invitată a lui Grigore Leșe este ucraineanca Maria, o pată de culoare, având o voce foarte specială şi un fel de a cânta plin de voioşie. Biletele pentru concertul de mâine, cu preţuri cuprinse între 60 şi 100 de lei, sunt disponibile exclusiv prin Reţeaua Eventim și la casa Sălii Radio.

Versuri alese şi rostite de Lucian Blaga – ediţia a II-a
În anul UNESCO Lucian Blaga, care marchează cinci decenii de la moartea marelui scriitor, Editura Casa Radio prezintă cea de-a doua ediţie, revăzută şi adăugită, a cărţii audio intitulate Poeţii. Apărut în „Biblioteca de poezie românească”, seria ”Colecţionarul de voci”, albumul, care conține un CD cu text ilustrat, restituie singurele înregistrări pe bandă magnetică realizate de Lucian Blaga în 1954 şi 1960, păstrate în Arhivele Radio România din Cluj şi Bucureşti. Performanţe sonore de o valoare inestimabilă prin calitatea şi raritatea lor sunt reproduse, transcrise şi adnotate în această cd-carte care înmănunchează – alături de 12 traduceri din lirica universală - 49 de poeme pe care autorul le-a ales din întreaga-i operă, fixându-le şi în acest fel pentru posteritate...

Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca se redeschide publicului cu proiecţia filmului "Ursul"
Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca se redeschide publicului, astăzi, cu proiecţia de gală a filmului "Ursul", în regia lui Dan Chişu, peliculă a cărei coloană sonoră este semnată de Goran Bregović. Spectacolul va avea loc, de la ora 20.00, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Regizorul Dan Chişu şi protagonista Magda Catone vor fi prezenţi la eveniment pentru a răspunde întrebărilor publicului. "Ursul" este un road-movie plasat în România anilor 90. Noul director al circului de stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs - bătrân şi pe moarte - unui vânător german. Mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din "Ursul" o comedie spumoasă.

Proiectul "Lupu/ Wolf", de Bogdan Mustaţă, selectat la Sundance Institute Directors Lab
Proiectul cinematografic "Lupu/ Wolf", de Bogdan Mustaţă, a fost selectat la Sundance Institute Directors Lab, care are loc între 30 mai şi 23 iunie, în Utah, Statele Unite. Proiectul a fost premiat, la începutul anului, cu Mahindra Global Filmmaking Award, distincţia fiind decernată de Sundance Institute. "Lupu" este "povestea suprarealistă" a unui băiat care îşi doreşte ca tatăl său să trăiască din nou. Dorinţa acestuia se împlineşte când tatăl învie la propriu şi revine în familie. Bogdan Mustaţă este și regizorul filmului "O zi bună de plajă", pentru care a primit, în 2008, Ursul de Aur pentru cel mai bun scurtmetraj la Festivalul de la Berlin. Proiectul "Lupu" constituie debutul său în lungmetraj.

ICR Stockholm lansează cel mai recent volum de versuri al Ninei Cassian
ICR Stockholm lansează, miercuri 18 mai, cea mai recentă plachetă de versuri a Ninei Cassian. Volumul Continuum a apărut în limba engleză în 2009, fiind publicat în această primăvară şi în traducere suedeză. Cu această ocazie, va fi lansată şi o antologie de poezie contemporană românească. Aceasta cuprinde selecţii din versurile celor 27 de poeţi invitaţi de ICR Stockholm la Salonul de poezie şi atelierul de traduceri în cei patru ani de la înfiinţare. Salonul de poezie de la ICR Stockholm a fost deschis în 2008 chiar de către Nina Cassian.

Corul de Copii Radio - de vorbă cu Pământul, la Sala Radio
La Sala Radio, va avea loc, duminică, 8 mai, un concert extraordinar al Corului de Copii Radio. Organizat la două săptămâni de la Ziua Pământului, concertul propune două lucrări contemporane pe cât de diferite, pe atât de similare – Adiemus, Songs of Sanctuary de Karl Jenkins şi Opereta Ecologica en Quatro Actos de Alberto Grau. Cele două sunt precedate de celebra lucrare corală For the beauty of the Earth a lui John Rutter, cea care dă inclusiv titlul concertului. Dacă Adiemus a mai fost prezentat în urmă cu 5 ani, tot de către Corul de Copii Radio, Opereta Ecologica en Quatro Actos se află la prima reprezentaţie în România. Lucrarea prezintă planeta albastră prin intermediul a patru elemente, personajele principale ale celor patru acte – Vânt, Râu, Arbore şi Mare – redate prin muzică, percuţie corporală şi efecte sonore. Înfiinţat în 1945, Corul de Copii Radio a avut o evoluţie spectaculoasă încă de la apariţia sa în peisajul muzical românesc. Ansamblul, care a primit în 2004 titlul de AMBASADOR Cultural al Uniunii Europene, a susţinut sute de concerte a capella sau vocal-simfonice, sub baghetele celor mai recunoscuţi dirijori din ţară şi străinătate.

„Rebecca” – premieră la Teatrul Național de Operetă din București
„Rebecca”, una dintre cele mai de succes productii semnate de echipa Sylvester Levay – Michael Kunze, laureati ai premiului Grammy si creatori ai celebrelor productii „Mozart!”, „Elisabeth” si „Marie Antoinette”, va avea premiera la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, mâine și duminică, la ora 19.00, in regia lui Attila Béres. Realizat in colaborare cu Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta, spectacolul are la baza povestea romanului omonim scris de Daphne du Maurier in 1938, care a facut-o pe autoarea engleza una dintre cele mai celebre scriitoare ale vremii. Ca si alte lucrari ale autoarei, precum „Jamaica Inn” sau „Birds”, „Rebecca” a fost adaptata pentru marele ecran de catre regizorul castigator al Premiului Oscar, Afred Hitchcock, devenind una dintre cele mai cunoscute productii ale acestuia. Musicalul a fost prezentat in premiera la Viena, la Raimund Theater, pe 28 septembrie 2006, in regia lui Francesca Zambello, si a devenit in scurt timp un succes international, jucandu-se cu casa inchisa pentru mai bine de trei ani consecutiv.

'Arca lui Nae şi Vasile', o nouă premieră la Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase'
Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase' prezintă o nouă premieră a stagiunii 2010-2011 - spectacolul 'Arca lui Nae şi Vasile'. Evenimentul va avea loc, duminică, 8 mai, de la ora 19.00, în Sala Savoy. Spectacolul regizat de maestrul Bitu Fălticineanu este o 'fantezie biblică' în două acte pe texte semnate de Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Sorin Petrescu. Protagonişti sunt actorii Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, celebrul cuplu care de câţiva ani este lider de audienţă în programele speciale de Crăciun, Revelion şi Paşte şi reprezintă un reper al Revistei româneşti. Spectacolul 'Arca lui Nae şi Vasile' va putea fi vizionat şi în zilele de 12, 13, 22 şi 29 mai, de la ora 19.00.

Literatura romana si moldoveneasca la Noaptea Literaturii din Praga si Slovacia si la Targul International de Carte „Lumea Cartii” din Praga
Institutul Cultural Roman de la Praga promoveaza literatura romana in cadrul a doua manifestari internationale de amploare din Cehia si Slovacia: Noaptea Literaturii si Targul International de Carte „Lumea Cartii”, care se vor desfășura între 11 si 15 mai. La Noaptea Literaturii din Praga, ICR va promova cartea „Inainte sa moara Brejnev” de Iulian Ciocan. In Slovacia, Noaptea Literaturii va avea un caracter itinerant in cinci orase mari, iar literatura romana va fi prezenta prin lectura din volumul de povestiri fantastice La umbra crinului, de Mircea Eliade, in interpretarea actorului Peter Sklar. Noaptea Literaturii din Praga precede cel mai important targ de carte din Cehia, Targul International „Lumea cartii“, aflat la cea de-a XVII-a editie. La standul Romaniei, organizat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National si ICR Praga, vor avea loc lansari de carte și lecturi in limbile ceha si romana.

Prima expoziție personală a artistului Daniel Knorr în Suedia
Institutul Cultural Român de la Stockholm prezintă prima expoziţie personală a artistului Daniel Knorr în Suedia, intitulată Limits of Jurisdiction. Proiectul se desfăşoară la Stockholm şi are trei părţi: Artist Books, Natural Cultural şi 1m3 Freedom. Artist Books, expoziţia de la ICR Stockholm, prezintă „cărţile de artist” realizate de Daniel Knorr în România, China, Irlanda, Elveţia, Noua Zeelandă, Suedia şi Armenia. Cărţile conţin diferite obiecte fără valoare şi fără proprietar găsite în spaţiile publice din ţările respective şi presate între paginile cărţii, precum şi un DVD care documentează procesul de producţie. Fiecare ediţie are 200 exemplare iar fiecare exemplar - un conţinut unic. Proiectul urmează să fie realizat şi în alte ţări, intenţia artistului fiind ca, în timp, să creeze o enciclopedie globală a spaţiului public. 1m3 Freedom este o lucrare al cărei concept constă în schimbarea statutului juridic al unui metru cub de aer din spaţiul public al oraşului Stockholm.
 
Cautare
Newsletter

Adresa dv. de e-mail:

Delivered by FeedBurner

Artistul Tudor Banuş expune la ICR Stockholm

ICR Stockholm gazduieşte �n perioada 21 aprilie - 11 mai 2012 prima expoziţie personala a artistului ilustrator Tudor Banuş �n Suedia.

mai mult...
Regal beethovenian la Palatul Mogosoaia

Ansamblul Musica Viva va propune o noua �nt�lnire �n cadrul proiectului integrala trio-urilor cu pian de Ludwig van Beethoven.

mai mult...
Proiecţie de gala la Hala Balanţa Sibiu

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu şi Transilvania Film prezinta joi, 26 aprilie 2012, ora 20:30, la Hala Balanţa, proiecţia de gala a filmului Undeva la Palilula.

mai mult...
Ultimul sansa de a vedea spectacolul Mefistofele �n aceasta stagiune a ONB

Un sf�rsit de saptam�na dedicat iubitorilor genului liric: Mefistofele, Cenusareasa si Macbeth.

mai mult...
Dramaturgul Esteve Soler la Bucuresti

Instituto Cervantes din Bucuresti si UNATC va invita la Teatrul contra - Contra progresului, Contra iubirii, Contra democratiei, trei texte apartin�nd dramaturgului spaniol Esteve Soler.

mai mult...
Rom�nia, invitata de onoare la Salonul International de Carte de la Paris, �n 2013

Rom�nia va fi tara invitata de onoare la editia din 2013 a Salon du Livre - Salonul International de Carte de la Paris.

mai mult...
Rom�nia la T�rgul International de Carte de la Londra

Rom�nia va fi prezenta la editia din acest an a T�rgului International de Carte de la Londra, �n perioada 16-18 aprilie 2012.

mai mult...
ICR Stockholm, partener al noului festival suedez de arta performativa PALS

�n perioada 20-22 aprilie 2012 are loc la Fylkingen prima editie a festivalului de arta performativa PALS - Performance Art Links.

mai mult...
ICR Stockholm participa pentru a treia oara la Noaptea Culturala a orasului

Aflata la a treia ediţie, Noaptea Culturala a orasului Stockholm (Kulturnatt) va avea loc anul acesta �n 21 aprilie şi se va desfaşura �n 85 de locaţii din oras.

mai mult...
Luni, 23 aprilie, Ziua Internaţionala a Carţii şi a Drepturilor de autor

Programul de carte �şi propune sa creeze anual, de Ziua Internaţionala a Carţii şi a Drepturilor de autor, un spaţiu public de afirmare pentru autorii rom�ni, deţinatori de drepturi de autor, pentru bibliotecarii rom�ni, �n cadrul unor evenimente mediatice.

mai mult...
Toata lumea din familia noastra: din Buenos Aires �n Lisabona

Cel mai recent lungmetraj al regizorului Radu Jude, Toata lumea din familia noastra, va participa luna aceasta la doua dintre cele mai importante festivaluri de film independent din lume: IndieLisboa (Portugalia) şi BAFICI (Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente).

mai mult...
Seri de muzica rom�neasca la Istanbul: Zdob si Zdub pe malurile Bosforului

Vineri, 13 aprilie 2012, trupa Zdob si Zdub va concerta �n Clubul Roxy din Beyoglu, zona centrala si moderna a Istanbulului, �n continuarea seriei de concerte de muzica balcanica sustinute de Institutul Cultural Rom�n Dimitrie Cantemir - Istanbul

mai mult...
Blestemul bufonului Rigoletto, �n direct de pe scena Covent Garden la Opera Nationala Bucuresti

Miercuri, 17 aprilie 2012 (21.30), spectacolul Rigoletto (Giuseppe Verdi) va fi transmis �n direct de pe scena Royal Opera House - Covent Garden (Londra) la Sala Studio a Operei Nationale Bucuresti.

mai mult...
Traditii pascale si port national rom�nesc la Muzeul Horniman din Londra

Muzeul Horniman, �n colaborare cu Institutul Cultural Rom�n din Londra si cu Muzeul Bucovinei din Suceava, prezinta o expozitie inspirata din traditiile pascale rom�nesti.

mai mult...
Horia Mihail �n Danemarca si Germania

Horia Mihail va evolua �n luna aprilie 2012 pe scene din Danemarca si Germania.

mai mult...
Festivalul Zilele Filmului European �n Cehia

Rom�nia participa la Festivalul Zilele Filmului European (12-26 aprilie 2012) din Cehia cu doua titluri: Morgen si Constantin si Elena.

mai mult...
Academicianul Sorin Dumitrescu la Vorba de cultura

Domnul academician Sorin Dumitrescu este invitatul emisiunii Vorba de cultura la Radio Rom�nia Cultural, �n perioada 16 - 20 aprilie 2012.

mai mult...
ICR NY co-prezinta a patra editie a Festivalului de Film European Disappearing Act

�ntre 11 si 22 aprilie 2012, Centrul Ceh si Institutul Cultural Rom�n din New York prezinta, sub egida EUNIC, �n parteneriat cu institute culturale si consulate din alte 21 de tari, festivalul de film european Disappearing Act IV.

mai mult...
Violonistul Gabriel Croitoru la Vorba de cultura

Emisiunea Vorba de cultura va invita sa-l descoperiti pe violonistul Gabriel Croitoru altfel dec�t c�nt�nd la vioara.

mai mult...
Cvartetul Voces �n recital la Sala Radio

Miercuri, 11 aprilie 2012, ora 19.00, va invitam la Sala Radio pentru a asculta cea mai importanta formatie rom�neasca de cvartet: Voces.

mai mult...
Scoala altfel, o ora de educatia muzicala, un proiect Radio Rom�nia Cultural

A noua ora de educatie muzicala din acest an scolar a avut loc pe 4 aprilie 2012, �n sectorul 2, la Scoala Central�, sub genericul Scoala, altfel, un program de educatie nonformala initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

mai mult...
Cafeneaua de stiinta si frontiera rom�neasca a spatiului cosmic

Radio Rom�nia Cultural va invita la o noua editie a �nt�lnirilor Cafeneaua de stiinta, sub genericul Frontiera rom�neasca a spatiului cosmic.

mai mult...
STORYmania, singura linie de documentare radiofonice ce poate fi ascultata �n FM

Programul STORYmania �n perioada 9-12 aprilie 2012.

mai mult...
Drumul spre celebritate, libertatea jazz-ului

Vineri, 6 martie 2012, la Palatul Mogosoaia, Sala scoartelor s-a dovedit a fi ne�ncapatoare la ultima etapa - a zecea, a Drumului spre celebritate - emisiune concurs, ajunsa la editia a III-a.

mai mult...
Primul lungmetraj �n regia lui Silviu Purcarete va fi prezentat la Sibiu

Lungmetrajul de debut al regizorului Silviu Purcarete ajunge şi la Sibiu. Filmul va fi prezentat zilnic, �n perioada 27 aprilie - 3 mai 2012, la Hala Balanţa.

mai mult...
Adina Dragomir, reporterul anului

Adina Dragomir de la Radio Rom�nia Cultural, a primit joi, 5 aprilie 2012, premiul Reporterul anului din partea Revistei Actualitatea Muzicala.

mai mult...
Prezente rom�nesti la Festivalul International de Film goEast Wiesbaden

Festivalul Filmul Central-Est European goEast de la Wiesbaden Germania are loc �ntre 18 si 24 aprilie 2012 si prezinta o mixtura provocanta de filme, discursuri si concerte.

mai mult...
Ultimul spectacol cu Olandezul zburator, �n aceasta stagiune a Operei Nationale Bucuresti

Miercuri, 11 aprilie 2012, (19.00) pe scena ONB va avea loc ultimul spectacol cu Olandezul zburator (Der fliegende Holl�nder - Richard Wagner), o poveste impresionanta despre dragoste si sacrificiu.

mai mult...
Lansare de carte: Mastile lui M.I. Gabriel Liiceanu �n dialog cu Mircea Ivanescu

Miercuri, 11 aprilie 2012, ora 18.00, la Institutul Cultural Rom�n (Aleea Alexandru 38) va avea loc lansarea cartii Mastile lui M.I. Gabriel Liiceanu �n dialog cu Mircea Ivanescu (Editura Humanitas, 2012).

mai mult...
Cristian Mungiu: 12 ani, 8 filme, 4 zile

ICR Madrid prezinta un ciclu de filme realizate de Cristian Mungiu �n prestigiosul Circulo de Bellas Artes din Madrid.

mai mult...
BeWhere!, editia de aprilie

De astazi, 5 aprilie 2012, s-a pus �n v�nzare, �n chioscurile si librariile din toata tara, editia de aprilie a revistei BeWhere!

mai mult...
Art Act Magazine şi Photo Magazine lanseaza concursul foto Traieşte arta la maxim!

Art Act Magazine si Photo Magazine te �ndeamna sa traiesti arta la maxim. Ilustreaza ideea prin doua imagini si ai sansa de a c�stiga un abonament la Photo Magazine, plus ocazia ca lucrarile tale sa fie prezentate �ntr-o expozitie.

mai mult...
Flautul de Aur �n turneu

Radio Rom�nia Cultural si Asociatia Culturala Acccendo va invita din nou sa fiti martorii unei �nt�lniri artistice exceptionale, ce se desfasoara sub genericul Flautul de aur.

mai mult...
Un regal al tineretii si excelentei muzicale �n cadrul Seriei Concertelor Enescu

Unii dintre cei mai talentati studenti rom�ni si britanici la prestigioasele scoli de muzica din capitala britanica se vor reuni joi, 5 aprilie 2012, la sediul Institutului Cultural Rom�n din Londra.

mai mult...
Ovidiu Lipan, fanfara Zece Prajini si filmul Loverboy �n Festivalul Balkan Trafik de la Bruxelles

Muzica rom�neasca este cap de afis la Festivalul Balkan Trafik 2012, �ntre 12 si 15 aprilie 2012, la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles.

mai mult...
Trombonul... se �ndragosteste la Studioul Experimental

Duminica, 8 aprilie 2012, de la ora 11.00, �n Sala Studio a Operei Nationale Bucuresti copiii fac cunostinta cu un nou prieten: trombonul.

mai mult...
Premiera pentru copii la Studioul Experimental: Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart

Studioul Experimental de Opera si Balet �Ludovic Spiess� din cadrul Operei Nationale Bucuresti a pregatit luna aceasta o noua premiera pentru copii: opera Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart.

mai mult...
Adina Dragomir de la Radio Rom�nia Cultural va fi distinsa cu premiul Reporterul anului acordat de revista Actualitatea Muzicala

Cei mai valorosi oameni din zona muzicala si cele mai importante proiecte ale anului 2011 vor fi celebrati, pe data de 5 aprilie 2012, �n Aula Palatului Cantacuzino din Capitala, unde vor fi acordate premiile Revistei Actualitatea Muzicala.

mai mult...
ICR New York prezinta spectacolul de teatru neconventional The Window, creat si regizat de Ana Margineanu

Luni, 2 aprilie 2012, a avut loc premiera proiectului de teatru neconventional The Window (Vitrina), prezentat de Institutul Cultural Roman din New York in spatiul galeriei sale de pe Third Avenue din Manhattan.

mai mult...
Programul saptam�nii 2 - 8 aprilie la Sala ArCuB

Saptam�na aceasta puteti vedea la Sala ArCuB urmatoarele spectacole de teatru.

mai mult...
Cvartetul Arcadia, premiul �nt�i la Londra

S�mbata, 31 martie 2012, s-a desfasurat la Londra finala renumitului Concurs International de Cvartete de Coarde - Wigmore Hall London International String Quartet Competition.

mai mult...
Dirijorul Misha Katz revine la Sala Radio

Cunoscutul dirijor Misha Katz revine la Sala Radio din Bucuresti, pentru a dirija concertul Orchestrei Nationale Radio de vineri, 6 aprilie 2012, ora 19.00.

mai mult...
Festivalul International al Scolilor de Teatru si Film ClassFest, editia a II-a

ICR "Mihai Eminescu" la Chisinau sprijina participarea scolilor rom�nesti de teatru si film la cea de-a doua editie a Festivalului International al Scolilor de Teatru si Film ClassFest.

mai mult...
Opera Nationala Bucuresti si-a lansat noul site

Din dorinta de a facilita comunicarea online a institutiei cu publicul sau, ONB si-a lansat un nou site practic si interactiv: http://www.operanb.ro

mai mult...
T�rgul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca s-a �ncheiat

Duminica, 1 aprilie 2012, s-a �ncheiat T�rgul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca, editia a XIII-a. Organizat de Radio Rom�nia, �n parteneriat cu Radio Rom�nia Cluj, T�rgul a adus �n prim-plan actualitatea vietii culturale si editoriale �n cele cinci zile c�t a durat evenimentul.

mai mult...
In memoriam Ion Lucian, la Storymania

La Storymania, astazi, 2 aprilie 2012, redifuzam ediţia din data de 31 martie 2011 - o poveste despre construcţia salii celei noi a Teatrului Excelsior, pe care maestrul Ion Lucian şi-a dorit sa o lase "moştenire viitoarelor generaţii de spectatori tineri".

mai mult...
Dirijorul Ralf Sochaczewsky si violonistul Alexandru Tomescu, �n concert la Sala Radio

Miercuri, 4 aprilie 2012, ora 19.00, Orchestra de Camera Radio va invita la un concert simfonic ce �l va avea ca invitat pe dirijorul german Ralf Sochaczewsky, care a mai fost prezent �n Studioul "Mihail Jora" cu ocazia Festivalului International de Chitara de anul trecut.

mai mult...
Celia Costea si Rubens Pelizzari, invitati speciali pe scena ONB, �n spectacolul Tosca

Miercuri, 4 aprilie 2012 (19.00), Opera Nationala Bucuresti va ofera un spectacol de neuitat - Tosca, cu invitati speciali. Soprana Celia Costea va da viata Floriei Tosca, eroina operei lui Giacomo Puccini, alaturi de tenorul Rubens Pelizzari, �n rolul lui Mario Cavaradossi.

mai mult...
Filosoful, scriitorul si traducatorul rom�n Sorin Lavric va sustine doua conferinte la Chisinau

Institutul Cultural Rom�n "Mihai Eminescu" la Chisinau �n colaborare cu Antena din Chisinau a Agentiei Universitare pentru Francofonie (AUF), prin Programul de Studii Avansate "Alexandru S. Sturdza" organizeaza doua conferinte sustinute filosoful, scriitorul si traducatorul rom�n Sorin Lavric.

mai mult...
Saptam�na Scoala altfel la Radio Rom�nia Cultural

�n saptam�na 2-6 aprilie 2012 elevii din toata tara descopera o scoala altfel dec�t au cunoscut-o p�na acum. Si anume una a dialogului �ntre copii, profesori si specialisti, a spatiilor deschise, a activitatilor practice, a �nvatarii prin metode noi, inovative, chiar distractive.

mai mult...
Ioana Ieronim la Vorba de cultura

Emisiunea Vorba de cultura va invita sa o descoperiti (ori redescoperiti) pe poeta Ioana Ieronim. Personalitate marcanta si activa a vietii noastre culturale, Ioana Ieronim este cunoscuta si prin volumele sale de versuri si prin traduceri ori proiecte din diverse zone artistice.

mai mult...
Formatii camerale la Drumul spre celebritate

�n cadrul proiectului Scoala altfel, Drumul spre celebritate, emisiune concurs organizata de Radio Rom�nia Cultural, Centrul Cultural "Palatele Br�ncovenesti" si ExcesMusic, programeaza o noua etapa la Palatul Mogosoaia.

mai mult...
Luna aprilie aduce 1890 de minute de spectacol pe scena Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu

Luna aprilie aduce pe scena Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu un program de evenimente bogat şi provocator prin poveştile şi perspectivele propuse asupra lumii din jurul nostru.

mai mult...
Circul National din China, premiera �n Rom�nia

Christian R�tscher Veranstaltungsmanagement prezinta �n prima zi a lunii mai o premiera pentru Rom�nia: Circul National din China.

mai mult...
in actualitate

acasa  |  evenimente  |  dosare si interviuri  |  cronici  |  actualitate  |  stiri culturale  |  arhiva stiri culturale  |  concursuri
program RRC  |  emisiuni RRC  |  frecvente RRC  |  contact

Copyright © Radio Romania Cultural 2009 - 2012. All Rights Reserved!